AAS Dagherstel

AAS Dagherstel

Voor het repareren van een kleine beschadiging aan je auto is AAS Dagherstel het juiste adres. AAS Dagherstel is een onderdeel van AAS Schadeherstel. Dat is een keten van 88 bedrijven die gespecialiseerd zijn in het repareren van schades aan auto’s. Je vindt deze bedrijven in heel Nederland. Bij AAS wordt gewerkt volgens een systeem, waarbij je van tevoren precies weet waar je aan toe bent. Je weet vooraf of de schade kan worden gerepareerd en wat het kost. Het enige wat je moet doen is een vestiging zoeken en een afspraak maken. Alle schades worden binnen een dag gerepareerd.

AAS Dagherstel

AAS Dagherstel werkt met een menukaart

Het klinkt misschien een beetje raar, maar bij AAS Dagherstel wordt gewerkt met een menukaart. Daar staan alle kleine reparaties op die door AAS Dagherstel kunnen worden uitgevoerd. De menukaart is heel divers. Er staat een groot aantal reparatiemogelijkheden op voor deukjes, krasjes, bumperschade, scheurtjes in de bekleding, beschadigingen aan het dashboard, etc. Als je aangeeft met welk menu-item jouw schade overeen komt weet je precies wat de reparatie gaat kosten. Als je er zelf niet uit komt met het beoordelen van de schade kunnen de specialisten van AAS je helpen.

Afspraak maken en laten repareren

Het maken van een afspraak bij AAS Dagherstel kan van begin tot eind op de landelijke website van het bedrijf worden geregeld. Dat gaat in een aantal stappen. Eerst zoek je in de menukaart op welk type schade het beste past bij de schade die jij aan je auto wilt laten repareren. Op dat moment weet je al hoeveel de reparatie gaat kosten, want AAS werkt met vaste tarieven. Dan zoek je een vestiging van AAS die bij jou in de buurt zit. Je maakt een afspraak en op de afgesproken dag wordt jouw auto gerepareerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post