Een fiets die niet te evenaren is

Bakfiets

Dat de ene bakfiets de andere niet is bewijst Dolly wel, met het grootste gemak waan je een weg door het verkeer heen. Geen bocht is te scherp, geen obstakel is te groot of Dolly kan er wel mee omgaan. De kinderen zitten comfortabel en lachend in de bak, nee niet in een houten bak maar een bak van veilig dubbelwandig kunststof met een bankje. De ronde hoeken en brede randen maken het geheel nog comfortabeler voor de kinderen.

Bakfiets

Extra mogelijkheden

Weer of geen wind de kinderen moeten iedere dag weer naar school worden gebracht, tegen de regen is er een regentent beschikbaar. Kinderen komen dan droog aan op school, heb je meerdere kinderen te vervoeren dan is een tweede bankje in de bak ook een optie. Om de kinderen helemaal te verwennen kun je er een kussen bij kopen, lekker zacht om op te zitten voor de kleintjes. Ben je van plan in de winter niet veel te fietsen? Een afdekzeil speciaal op maat voor je bakfiets voorkomt dat deze bloot komt te staan aan regen en andere neerslag.

Bakfiets

Trapondersteuning

In Nederland is het helaas niet altijd mooi weer, vaak hebben we te kampen met wind onderweg. Om een beetje verlichting te geven is de Dolly bakfiets voorzien van een hulpmotor, ook bij winderig weer kun je dan de kinderen halen en brengen van school. Heb je een defect aan je bakfiets of wordt het tijd voor een onderhoudsbeurt? Ook deze kun je in de webshop bestellen, in je eigen omgeving wordt de reparatie of onderhoudsbeurt uitgevoerd.

Tags: ,