Eindelijk rijbewijs B in Arnhem gehaald

Auto

Na een tijdje brommer te hebben gereden, werd het nu tijd om mijn rijbewijs B in Arnhem te halen. Mijn brommer rijbewijs heb ik in een andere stad gehaald dus terug naar mijn oude rijschool was geen optie meer. Dat betekende dus dat ik op zoek moest naar een nieuwe rijschool. Op zich prima natuurlijk, alleen zijn er zoveel rijscholen in Arnhem dat ik niet zo goed wist waar ik het beste terecht kon.

Rijbewijs B in Arnhem

Rijbewijs B in Arnhem halen bij Rijschool Snell

Via via kwam ik terecht bij Rijschool Snell. Ik had goede ervaringen gehoord over deze rijschool en ook de telefonische kennismaking was erg prettig. Ik besloot bij hen te gaan lessen voor mijn rijbewijs B in Arnhem. Hier heb ik zeker geen spijt van gehad. De lessen zijn prettig verlopen. Er was een fijne sfeer in de auto en ik had een goede klik met de instructeur. Ook de onderdelen waar ik veel moeite mee had, zoals fileparkeren heeft hij me tot in den treure uitgelegd en met me geoefend. Ik voelde me veilig genoeg om fouten te maken en daarom was ik erg ontspannen in de auto. Dit heeft er ook voor gezorgd dat ik mijn rijexamen in een keer heb gehaald.

Theorie

Theorie examen zelf geregeld

De theorie heb ik zelf gedaan. Ik kan goed leren dus ik vond het geen probleem om het thuis te leren en te oefenen. Ik kreeg bij mijn lespakket een gratis online cursus waarmee ik onbeperkt toegang had tot de stof en de examens kon oefenen. Ik ben ook voor het theorie examen in een keer geslaagd. Bij sommige rijscholen kun je complete cursussen volgen maar dat vond ik zelf niet nodig.

Wil je ook je rijbewijs B in Arnhem halen? Neem dan zeker ook eens contact op met Rijschool Snell.

Related Post