Ford F 150 Raptor

Limited edition

De Ford F 150 Raptor is in Amerika enorm populair. De auto is erg groot, wat je in Amerika natuurlijk overal ziet. In Nederland wordt deze auto veel minder vaak verkocht, maar lijkt hij toch in populariteit toe te nemen. In dit artikel vertellen we je meer over de Ford F 150 Raptor.

Mooie auto kopen

Sportieve uitvoering

Er zijn verschillende uitvoeringen van de Ford F 150. De F 150 Raptor is de sportieve uitvoering. Sinds het modeljaar 2017 zit hier geen V8 motor meer in, maar wel een 3.5 liter EcoBoost V6. Binnen 6,3 seconden kun je hiermee naar de 100 kilometer per uur, wat – zeker als je kijkt naar het gewicht van de auto – erg snel is.

Onverwoestbaar

De Ford F 150 Raptor is eigenlijk onverwoestbaar, zowel de buitenkant als de binnenkant. De velgen zijn van zulke goede kwaliteit dat ze de banden ook bij lage spanning en in extreme omstandigheden nog op de velgen blijven zitten. Wil je een ruimere aanrijdhoek voor de voorwielen creëren? Dan kun je voorste hoeken van de bumpers eraf halen.

Bos Supercars

Goedkoop een Ford F 150 Raptor kopen

Als je een Ford F 150 Raptor wilt kopen, ben je aardig wat geld kwijt. Wil je wel graag deze auto rijden en heb je niet zo’n groot budget? Dan kun je ook eens kijken of je wellicht een tweedehands Ford F 150 Raptor kunt kopen. Vaak ben je dan al een stuk voordeliger uit. Een andere mogelijkheid is om een Ford F 150 Raptor te leasen. Je hoeft dan niet in één keer een groot bedrag uit te geven, maar je kunt maandelijks een leasebedrag betalen.

Related Post