Siliconen slangen voor een prikkie

QSP

Ben je als bedrijf actief in de industrie-, landbouw, auto of maritime sector? Dan is QSP Products het bedrijf waar je moet zijn. Ze hebben veel mensen in dienst die hard werken om je bestelling zo goed en snel mogelijk te leveren. Dit doen ze al vele jaren en ze hebben in deze jaren al vele klanten tevreden gemaakt. Als je een kijkje neemt op de website kom je er al gauw achter dat je zakelijk partner kan worden met QSP Products. Wat je hiervoor aan voordeel eruit haalt is een nauwe connectie met de mensen van QSP Products. Verder krijg je voorrang op je bestelling en kunnen ze eventueel iets aan de prijs veranderen wat natuurlijk altijd gunstig is. Als je veel siliconen slangen nodig hebt is dit zeker iets om over na te denken.

Landbouw

In de landbouw heb je natuurlijk ook silicone buizen nodig. Silicone buizen zijn heel stevig en kunnen goed tegen warmte en kou. Verder verandert hij niet van vorm, maar is hij wel flexibel. Voor de rest is silicone niet vatbaar voor vocht hoe nat het ook is. Tot slot is silicone heel eenvoudig schoon te maken. Bij QSP Products hebben ze heel veel voor de landbouw. Ze hebben naast de silicone slangen, Aluminium buizen, slangen en nippels, luchtkanalen, oliesystemen, brandstofsystemen, aluminium tanks, isolatiemateriaal, oliekoelers, ventilatoren en bevestigingsmateriaal. Naast deze producten kunnen ze ook nog de elektrische installatie voltooien en service uitvoeren.

Winkel

QSP Products heeft een fysieke winkel. Deze is gevestigd in Waalwijk in Gelderland. De winkel ziet er erg goed uit en je kan hier altijd op gesprek komen als je iets wilt bespreken. Verder kan je simpel contact zoeken via de telefoon of mail. Via de telefoon heb je sneller je antwoordt maar de lijn is vaak bezet. Via de mail kan je zelf bepalen wanneer je een antwoordt leest.