Vakmanschap en ontzorgen

Bij AAS schadeherstel staan vier aspecten hoog in het vaandel. AAS schadespecialisten zijn mensen met verstand van zaken. Vakmanschap is dan ook één van de belangrijke aspecten. Er werken professionals die continu trainingen blijven volgen om hun kennis up-to-date te houden en een innovatieve aanpak te kunnen realiseren. Daarnaast willen AAS schadespecialisten jou zo snel mogelijk ontzorgen. Dit doen zij door altijd bereikbaar te zijn, ook in het weekend en ’s nachts. Doordat je altijd contact kunt opnemen, weet je snel waar je aan toe bent en hoef je je daar geen zorgen meer om te maken.

Klanttevredenheid en betrokken

AAS schadespecialisten hechten waarde aan klanttevredenheid. Zij bieden niet alleen een goed bereikbare service, maar ook vakmanschap waar jij als klant tevreden mee bent. Zij streven altijd naar het overtreffen van de verwachtingen. Als je schade hersteld is, wordt je voertuig ook voor je gewassen en krijg je een FOCWA-garantiebewijs mee waarmee je vier jaar garantie hebt op de herstelwerkzaamheden. Tot slot is het voor AAS schadespecialisten van belang om de omgeving in acht te nemen. Zij denken aan mens, milieu en maatschappij in het nemen van besluiten.

Waar AAS schadespecialisten zitten

AAS schadespecialisten zijn overal in Nederland te vinden. Voornamelijk in het zuiden van het land zijn er op korte afstand meerdere vestigingen. In het noorden zijn de vestigingen iets meer verspreid. Vestigingen in het noorden zitten onder andere in Groningen, Dokkum, Sneek, Heerenveen, Assen, Roden, Emmen, Emmeloord, Hoogeveen, Coevorden, Enkhuizen en Grootebroek. Je kunt in geval van schade contact opnemen met de AAS schadespecialist bij jou in de buurt.

Related Post